• English

Χρυσό Βραβείο για την i-metrix και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Cyber Security Awards 2024:
Χρυσό Βραβείο για την i-metrix και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώσουμε ότι η i-metrix και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν το χρυσό βραβείο στην κατηγορία HR – Education στα Cyber Security Awards 2024 για την “Ολιστική προσέγγιση Κυβερνοασφάλειας Εκπαιδευτικού Οργανισμού με εμπλοκή όλων των ενδιαφερομένων μερών σε συνεργασία με τον τεχνολογικό πάροχο.
Σε μία λαμπερή τελετή που διεξήχθη την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, στο Athens Sofitel Airport, πραγματοποιήθηκε η Απονομή των Βραβείων για τη διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Επιχειρήσεων, των Κρίσιμων και των Δημοσίων υποδομών, όπου η εταιρία μας έλαβε το Χρυσό Βραβείο για την Ολιστική Προσέγγιση Κυβερνοασφάλειας που εφάρμοσε στο σχολικό περιβάλλον.
Η αφοσίωσή μας στην ολιστική κυβερνοασφάλεια στην εκπαίδευση είναι στο επίκεντρο, και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που αναγνωριστήκαμε για την καινοτόμο προσέγγισή μας.
Αυτό το βραβείο δεν είναι απλώς μια αναγνώριση των προσπαθειών μας, είναι ένας εορτασμός ενός συνεργατικού ταξιδιού προς ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον για εκπαιδευτικούς και μαθητές.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Εκπαιδευτήρια Δούκα
η εμπιστοσύνη και η δέσμευσή σας τροφοδοτούν το πάθος μας για την αριστεία.

Like this article?

Facebook
LinkedIn
WatchGuard Bundles